Onvoldoende stemmen voor BIZ Hoofddorp-Noord

woensdag 18 december 2019


Uit de resultaten van de draagvlakmeting die afgelopen periode is gehouden onder de ondernemers van bedrijventerrein Hoofddorp-Noord, blijkt dat er onvoldoende stemmen zijn uitgebracht.

Het bestuur van Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord is teleurgesteld dat de stemming over een Bedrijveninvesteringszone (BIZ) onder ondernemers net niet de wettelijk vereiste 50% heeft gehaald.

De gemeente Haarlemmermeer heeft het bestuur geïnformeerd dat het opkomstpercentage 43,38% was.

Voorzitter Hans van Limpt: “Helaas hebben we moeten constateren dat een grote groep niet de moeite heeft genomen te stemmen. We respecteren de uitslag, maar vinden het heel jammer voor de ondernemers die ‘ja’ hebben gestemd.”

Er komt dus geen Bedrijveninvesteringszone op bedrijventerrein Hoofddorp-Noord.

Hierdoor blijven de extra investeringen in een schoon en veilig bedrijventerrein voorlopig achterwege. Ook zal de parkmanager per 31 december 2019 zijn werkzaamheden beëindigen.

We willen Drukkerij Groen, de Wijnzaak en alle ondernemers die zich hebben ingezet voor de totstandkoming van de BIZ Hoofddorp-Noord bedanken voor hun inzet.

Het bestuur zal in januari 2020 een besluit nemen of de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord haar werkzaamheden vervolgt of dat de Vereniging zal worden opgeheven. 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoofddorp Noord

Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord is een werklocatie in Haarlemmer-meer voor middelgrote bedrijven. In 2019 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven. 

Hoofddorp
Noord

Een stijlvol bedrijvenpark