Onderhoud en beheer

Parkmanagement ziet toe op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte dat door de gemeente Haarlemmermeer wordt uitgevoerd. Parkmanagement schouwt wekelijks het terrein en bij afwijkingen worden de bedrijven en/of de gemeente ge├»nformeerd. Bedrijven kunnen ook melding maken van afwijkingen via het contactformulier onder de button Contact.

Groen & Grijs

Het openbare groen, zwerfvuil en de bomenrijen op het terrein worden onderhouden door de gemeente Haarlemmermeer.

Afvalverwerking

Meer informatie volgt. 

Gladheidsbestrijding

De gemeente voert geen gladheidsbestrijding uit op het bedrijvenpark. Indien bedrijven ge├»nteresseerd zijn om gladheidsbestrijding op hun eigen terrein te laten verzorgen, kan parkmanagement de aannemer vragen om daar een offerte voor op te maken.

Overig

Het bedrijf Paswerk kan ook overige diensten aanbieden zoals schoonmaak, glasbewassing, inpakmedewerkers, catering, postverwerking, e.d. Mocht hier interesse voor zijn dan kan Parkmanagement zorgen voor een afspraak zodat bedrijven een vrijblijvende offerte kunnen opvragen. 

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoofddorp Noord

Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord is een werklocatie in Haarlemmer-meer voor middelgrote bedrijven. In 2019 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven. 

Hoofddorp
Noord

Een stijlvol bedrijvenpark