Nieuws van Hoofddorp Noord

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark Hoofddorp Noord en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Ondernemersbijeenkomst Hoofddorp-Noord

  woensdag 23 oktober 2019

  Op donderdag 7 november organiseert het bestuur een informatiebijeenkomst om u bij te praten over de plannen voor Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord. Alle bedrijven zijn van harte uitgenodigd.

  Cybercrime: Hoe we allemaal gewillig meewerken

  dinsdag 15 oktober 2019

  De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel. De vraag is niet of je aan de beurt bent, de vraag is wannéér... What the hack!

  Lancering BIZ Hoofddorp-Noord

  donderdag 03 oktober 2019

  Het behoud van een prettige werkomgeving gaat niet vanzelf en kost geld. Omdat de Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord geen verplichte parkmanagementbijdrage kent (zoals op nieuwe bedrijventerreinen van toepassing is) is er sinds 2015 een wetgeving die een ondernemersfonds mogelijk maakt.

  Discussie woningbouw op Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord

  donderdag 03 oktober 2019

  Een van de thema’s in het meerjarenplan is de beoogde woningbouw op het bedrijvenpark. De gemeente Haarlemmermeer heeft een ontwikkelstrategie gemaakt waarin plannen staan voor woningbouw op Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord.

  Samenwerken aan kwaliteit, veiligheid en uitstraling

  donderdag 03 oktober 2019

  Meerjarenplan Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord (2020 - 2024)

  De ondernemers op Hoofddorp-Noord die wij spreken zijn trots op hun bedrijf. Om ook trots te kunnen zijn op de locatie waar de bedrijven gevestigd zijn is het belangrijk om samen te investeren in de toekomst van Bedrijvenpark...

  Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord opgericht

  woensdag 26 juni 2019

  Enige weken geleden is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord opgericht met als speerpunten: een schoon, heel en veilig bedrijvenpark. Het bestuur van de vereniging wordt gevormd door:

Over Hoofddorp Noord

Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord is een werklocatie in Haarlemmer-meer voor middelgrote bedrijven. In 2019 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven. 

Hoofddorp
Noord

Een stijlvol bedrijvenpark