Lancering BIZ Hoofddorp-Noord

donderdag 03 oktober 2019


Het behoud van een prettige werkomgeving gaat niet vanzelf en kost geld. Omdat de Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord geen verplichte parkmanagementbijdrage kent (zoals op nieuwe bedrijventerreinen van toepassing is) is er sinds 2015 een wetgeving die een ondernemersfonds mogelijk maakt. Met dit ondernemersfonds, genaamd een Bedrijven Investeringszone (BIZ) investeren alle ondernemers gezamenlijk in de kwaliteit van hun omgeving. Opbrengsten uit dit fonds mogen dan ook alleen worden ingezet voor voorzieningen die het gezamenlijk belang van de ondernemers dienen. 

Het grote voordeel is dat álle ondernemers van een bepaald gebied (op basis van WOZ-waarde) meebetalen aan een ondernemersfonds en dat betekent dat er geen 'freeriders' meer zijn die wél profiteren van alle gezamenlijke voordelen, maar hier niet aan meebetalen. 
 
Graag presenteren wij u alvast het meerjarenplan 2020-2024 voor Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord. In de volgende nieuwsbrief leest u alles over de plannen voor de BIZ Hoofddorp-Noord.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoofddorp Noord

Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord is een werklocatie in Haarlemmer-meer voor middelgrote bedrijven. In 2019 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp-Noord opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven. 

Hoofddorp
Noord

Een stijlvol bedrijvenpark